Σαν άνεμος επτά μποφόρ ο ΠΑΣ! Στο ρελαντί η πρόκριση!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 15-09-2024

Σαν άνεμος επτά μποφόρ ο ΠΑΣ! Στο ρελαντί η πρόκριση! TAGS: #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Άνετη πρόκριση στο ρελαντί πήρε και στην Αργολίδα ο ΠΑΣ Γιάννινα, και περιμένει τον αντίπαλο του στην 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (την Τρίτη 17/9, στις 14:00 η κλήρωση).

Ο αγώνας απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΣ, που έφτασε σε μία ακόμη επιβλητική νίκη, αυτή τη φορά με σκορ 7-0!

Όπως και στην Ηγουμενίτσα, έτσι και στο Κρανίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθάρισε από νωρίς την υπόθεση πρόκριση, ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει περισσότερο τη διαφορά.

Στο 12ο ο Αθανασίου έκανε το 1-2 με τον Σόρια, και ο Ισπανός με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 25ο ο Τζίνο με εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 0-2, που προήλθε από ανατροπή του Σόρια. Με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 53ο ήρθε νέο πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ανατροπή του Σόρια από τον Μαμουτάι.

Και πάλι ο Τζίνο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, και ήρθε το 0-3.

Στο 73ο ο Στσέποβιτς έκανε ντεμπούτο με γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ γράφοντας το 0-4 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χάινριχ!

Ο Σέρβος «χτύπησε» και στο 81ο για το 0-5!

Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και το 0-6 στο 83ο από τον Νικολιά με ατομική ενέργεια από πάσα του Στσέποβιτς.

Το «κερασάκι στην τούρτα» στο 92ο από τον και 0-7 με τέρμα που σημείωσε ο Χάινριχ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Ρούτσης (Κορίνθου), με βοηθούς τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο και Αθανάσιο Κλεπετσάνη (Κορίνθου).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Mαμουτάι Α., Στεργίου (46’ Μπάρδης), Μαυρομμάτης, Μεχμετάι, Καρδάμης, Δέστες, Τριμπόνιας (60’ Χάνος), Γκολφινόπουλος, Ζάββος (46’ Αμπελάς), Λελούδας (90’ Μαμουτάι Μ.), Λαπούσι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Αθανασίου Β., Σόρια, Λούπας (70′ Πάνος), Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Ρίντερ, Τζίνο, Μπεγκάλα (60′ Βουτσάς, 70′ λ.τρ. Καλέμι), Αθανασίου Β. (60′ Νικολιάς), Χάινριχ, Λεό (46′ Στσέποβιτς).

Παραλειπόμενα:

  • - Τον αγώνα παρακολούθησαν και καμιά δεκαριά φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα.
  • - Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η βράβευση του Θανάση Στάικου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, καθώς το Σάββατο η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που προέκυψαν για τον 43χρονο, η βράβευση αναβλήθηκε.
  • - Αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο ο Βουτσάς.

 

Φωτορεπορταζ