"Θα είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι η πρεμιέρα" (video)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 15-09-2024

"Θα είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι η πρεμιέρα" (video) TAGS: #Super League 2 #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το παιχνίδι με την Ερμιονίδα, το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα, και τον αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Ρενέ Πομς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αυστριακού προπονητή:

«Με το αποτέλεσμα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σκοράραμε και σήμερα πολλά γκολ και αυτό είναι που θέλουμε. Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείχνουμε πάντα στο γήπεδο».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο για την πρεμιέρα:

«Προετοιμαστήκαμε επί οκτώ εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι. Κάναμε πολλά και μπορούμε να δούμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη από φυσική κατάσταση, από τακτική και επιπλέον είναι καλή στο γήπεδο. Ωστόσο όλα τα ματς ξεκινάνε από το μηδέν και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για την εικόνα που έχει από τον Εθνικό Κεραμιδίου:

«Χθες ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά. Είναι καλή ομάδα. Έχουν καλούς παίκτες και είναι ομάδα που παίζει δυνατά. Θα είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι για μας».

Για το αν έχει προτίμηση σε αντίπαλο στο κύπελλο Ελλάδος:

«Όχι. Περιμένουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και συγκεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι που είναι για το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα. Δεν υπάρχουν σκέψεις για τον αντίπαλο στο κύπελλο».

Το σχόλιό του για την ποικιλία ενεργειών σκοραρίσματος και σκόρερ και τον Στσέποβιτς που ξεκίνησε με δύο γκολ:

«Αυτό είναι πολύ θετικό. Αν έχεις μόνο έναν παίκτη που σκοράρει, είναι εύκολο για τον αντίπαλο να σε αντιμετωπίσει. Νομίζω ότι έχουμε 5-6 παίκτες που μπορούν να σκοράρουν στην ομάδα μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας και πρόβλημα για τον αντίπαλο. Έχουμε τις δικές μας αρχές για το πώς προσπαθούμε να σκοράρουμε. Προσπαθούμε να παίξουμε γρήγορα, να έχουμε πολλές ευκαιρίες, να δημιουργούμε ευκαιρίες. Μπορεί να σκοράραμε 11 γκολ την προηγούμενη εβδομάδα και 7 σήμερα, αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει στο πρωτάθλημα, γιατί θα έχουμε πιο δυνατούς αντιπάλους, πιο δύσκολες ομάδες και θα είναι πιο δύσκολο να σκοράρουμε. Αλλά γενικά μιλώντας, όλη μας η προσοχή είναι στο πως θα σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ είναι εφικτό».