ΠΑΕ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με εταιρεία

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 16-09-2024

ΠΑΕ: Ανανέωσε τη συνεργασία της με εταιρεία TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Ανανέωσε τη συνεργασία με εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ενημερώνει σχετικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινωνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ομιλο ΤΖΕΛΑΛΗΣ, πρωτοπόρο στον τομέα της αθλητιατρικής, των ορθοπεδικών και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Ως αποκλειστικός διανομέας της BIOSTEEL, ο Όμιλος ΤΖΕΛΑΛΗΣ θα ενυδατώσει την ομαδα μας για την φετινή αγωνιστική χρονιά. Το ενυδατικό ποτό της, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλητικά ποτά της αγοράς γιατί περιέχει τους 5 βασικούς ηλεκτρολύτες, ΜΗΔΕΝ ζάχαρη, χωρίς χρωστικές ουσίες και 10 μόνο θερμίδες ανά 500 ml.

Παράλληλα θα φροντίζει για τις ανάγκες προπόνησης, αποθεραπείας & αθλητικής ιατρικής τους, με προϊόντα, που εμπιστεύονται κορυφαίοι αθλητές παγκοσμίως και βοηθούν στη βελτίωση της απόδοσης και της ανάκαμψης των παικτών κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δήλωση Ομίλου ΤΖΕΛΑΛΗΣ

«Είμαστε στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιας ομάδας με πλούσια ιστορία και αξιοσημείωτα επιτεύγματα. Αυτή η συνεχιση της σχέσης αντανακλά τη βαθιά μας δέσμευση να υποστηρίξουμε τη συνεχή επιτυχία και την αριστεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο άθλημα. Ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε περαιτέρω στα επιτεύγματά της και στην προώθηση των κοινών μας στόχων. Ευχομαστε Καλη Επιτυχια & επάνοδος στη Superleague τη προσεχη αγωνιστικη χρονια! – Παναγιώτης & Γιώργος Τζελάλης».