Οι νέες φανέλες του ΠΑΣ (video)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 20-09-2024

Οι νέες φανέλες του ΠΑΣ (video) TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια των φετινών εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ανακοίνωση του το Hall of Brands αναφέρει τα εξής:

Το Hall Of Brands, για 5η συνεχή χρονιά, βρίσκεται δίπλα στον 'Αγιαξ της Ηπείρου και παρουσιάζει τις αγωνιστικές εμφανίσεις Puma της αγαπημένης μας ομάδας, για την σαιζόν 2024-2025.

Στο προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν επίσημα οι παίχτες της ομάδας και οι επίσημες εμφανίσεις, οι οποίες θα είναι σύντομα διαθέσιμες στα φυσικά καταστήματα μας αλλά και στο www.hallofbrands.gr.

Φέτος είναι μία χρονιά διαφορετική και όχι τόσο γνώριμη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους πολυπληθείς φιλάθλους του.

Η ομάδα μας, μπαίνει από αύριο στο γήπεδο, με ένα και μοναδικό στόχο: Να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει, στη Supeleaque και στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το Hall of Brands, είναι και θα συνεχίσει έμπρακτα να είναι, δίπλα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης πορείας, τόσο στις χαρές, πολύ περισσότερο στις λύπες.

Καλούμε όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, απλούς φιλάθλους αλλά και επιχειρηματίες της πόλης μας, να βρίσκονται δίπλα της, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν.

Η "κληρονομιά" και ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι οδηγοί στο σύντομο πέρασμα του από την Super Leaque 2 και το άμεσο μέλλον θα είναι γεμάτο επιτυχίες. Our Legacy Is Our Future

Δείτε το σχετικό βίντεο

Φωτορεπορταζ