Νικολιάς: "Ο πρωταθλητισμός είναι αγώνας διαρκείας και όχι σπριντ"

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22-09-2024

Νικολιάς: "Ο πρωταθλητισμός είναι αγώνας διαρκείας και όχι σπριντ" TAGS: #Super League #ΠΑΣ Γιάννινα

Οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα τα κατάφερε μένοντας πιστός στο πλάνο του προπονητή, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, που έχει κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς με φιλοδοξίες.  Σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους θα γίνουν περιορισμένες φάσεις και όποιος είναι πιο τυχερός και έχει πίστη, θα βάλει το γκολ και θα κερδίσει.

Το καταφέραμε. Προχωράμε και είμαστε πιστοί στο πλάνο του προπονητή.

Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με πίστη, πειθαρχία και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο. Βλέπετε πόσο δύσκολος είναι ο κάθε αντίπαλος και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Βήμα-βήμα και αγώνα με τον αγώνα θα πηγαίνουμε».

Για το αν είχε άγχος η πρεμιέρα: «Κάθε πρεμιέρα έχει άγχος και κρύβει εκπλήξεις. Ευτυχώς δεν την πατήσαμε και φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι το πιο σημαντικό και ελπίζω στη συνέχεια να βγουν περισσότερες φάσεις, να σκοράρουμε περισσότερο, το μπορούμε και το έχουμε δείξει.

Ελπίζουμε να βγει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Για το αν δίνουν πρωτάθλημα νίκες σε τέτοιες έδρες: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη αυτή. Αρκετές ομάδες θα χάσουν εδώ βαθμούς. Καλή συνέχεια να ευχηθώ και στον Εθνικό Κεραμιδίου. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι σπριντ αλλά αγώνας διαρκείας που απαιτεί σερί νικών και πίστη στο πλάνο και υγεία».