Προβλημάτισε και αποκλείστηκε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 25-09-2024

Προβλημάτισε και αποκλείστηκε TAGS: #Κύπελλο Ελλάδας #ΠΑΣ Γιάννινα

Προβλημάτισε με την εικόνα που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Παναχαϊκή, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η ομάδα του Ρενέ Πομς ηττήθηκε με 2-0 από το σύνολο του Γιάννη Τάτση.

Άργησε να μπει στο νόημα του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ρενέ Πομς ξεκίνησε μουδιασμένα με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να πάρει τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίωρο.

Ο ΠΑΣ ανέβηκε σε απόδοση στη συνέχεια αλλά ήταν ακίνδυνος.

Η Παναχαϊκή, με κύριο εκφραστή τον Τραορέ, είχε καλή στιγμή σουτ το οποίο κόντραρε στον Σομποτσίνσκι στο 13ο, ενώ στο 34ο ανατράπηκε από τον αμυντικό του ΠΑΣ, και στην εκτέλεση του πέναλτι στο 34ο ο Ντε Τόμας άνοιξε το σκορ!

Στην επανάληψη ο Πομς ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές, άλλαξε σχήμα, και οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά για την ισοφάριση. Όμως έπεσαν πάνω στην καλή απόδοση του Στογιάνοβιτς.

Στο 48ο ο τερματοφύλακας των Αχαιών είπε διπλό όχι σε σουτ του Χεινριχ και κεφαλιά του Σέποβιτς με ισάριθμες αποκρούσεις σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανάγου έβγαλε τη σέντρα και ο Ντε Τόμας στο 64ο με προβολή το 0-2!

Ο ΠΑΣ απειλήσε στο 78ο με διαγώνιο σουτ του Σόρια που απέκρουσε σε κόρνερ ο Στογιάνοβιτς.

Καλή στιγμή για να μειώσει ο ΠΑΣ είχε με σουτ του Σέποβιτς στην περιοχή άουτ στο 90ο.

Τι σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Πατρινούς να πανηγυρίζουν έξαλλα, μαζί με καμιά δεκαριά φιλάθλους της Παναχαϊκής που βρέθηκαν στην εξέδρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πόμς): Αθανασίου, Σόρια, Σαμποτσίνσκι, Αζίζ (46' Τζίνο), Μπακαδήμας, Δόυμας (46' Λούπας), Ρίντερ, Χάινριχ (73′ Λεό), Μάντζης (46' Μπεγκάλα), Καλέμι (46' Αθανασίου Β.), Σέποβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ (Γιάννης Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Καραγιάννης (72' Ρόβας), Μπαξεβάνος, Σμάλης, Λυμπεράκης, Πανάγου, Ζέκοφ (57' Κοζορώνης), Νίλι (72' Παπατόλιος), Τσάκνης, Τραορέ (57' Λεσάι), Ντε Τόμας (83' Μαδριγάλ).

Διαιτητής: Δημήτριος Κεφάλας (Σερρών) Βοηθοί: Χρήστος Μπάλας (Τρικάλων) - Αναστάσιος Καρασαββαιδης (Καβάλας) Κίτρινες: Τραορέ, Ντε Τόμας, Σομποτσίνσκι