Δεν είναι στο 100%

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 26-09-2024

Δεν είναι στο 100% TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Το Κύπελλο τελείωσε την Τετάρτη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση, τον πέταξε εκτός θεσμού.

Έτσι το μυαλό είναι πλέον μόνο στο πρωτάθλημα, και τη δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή.

Όμως όσοι είδαν τον αγώνα Κυπέλλου, σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα που είχε ο ΠΑΣ.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, παρουσιάστηκε μία ομάδα ασύνδετη και προβλέψιμη. Φυσικά η εξήγηση είναι ο πειραματισμός του Πομς με το 4-4-2, και η χρησιμοποίηση των ποδοσφαιριστών που ήρθαν τελευταίοι χρονικά στον ΠΑΣ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερος ο ΠΑΣ, αλλά όταν είσαι σε νοκ άουτ αγώνα και πίσω στο σκορ, και ενόψει ντέρμπι το Σάββατο, δεν θέλεις να κουραστείς περισσότερο, και κάπου ρίχνεις τις στροφές όταν μοιάζει χαμένο το ματς.

Και κανένας φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι κυανόλευκοι είναι στο 100% για φέτος. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, και θα πρέπει και τα νέα αποκτήματα να μπουν στο κλίμα. 

Ούτε ο Μάντζης είναι έτοιμος, ούτε ο Αζίζ. Θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν. Έτσι ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. 

Όμως αυτό που πρέπει να δούμε είναι, το αγωνιστικό πλάνο που θα επιλέξει ο Αυστριακός προπονητής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που είναι βασικός, μαζί με την ΑΕΛ, για την άνοδο.

Ο Ρενέ Πομς, στις χθεσινές του δηλώσεις τόνισε ότι κάθε αναμέτρηση πρωταθλήματος είναι μάχη που κρίνεται στη λεπτομέρεια, και φυσικά θέλουμε να δούμε έναν ΠΑΣ μαχητή στον αγωνιστικό χώρο.

ΥΓ: Τα ντέρμπι τα κερδίζει και η εξέδρα, οπότε ας είναι έτοιμος και ο 12ος παίκτης το Σάββατο. 

Κώστας Γεωργιάδης