Γκέλα του ΠΑΣ! Πρώτη απώλεια βαθμών!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 06-10-2024

Γκέλα του ΠΑΣ! Πρώτη απώλεια βαθμών! TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Με τη Νίκη Βόλου στο «Ζωσιμάδες» ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2.

Οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα της Νέας Ιωνίας, και έμειναν στο 0-0, και έτσι υποχώρησαν από την κορυφή, στην οποία φιγουράρει μόνη πρώτη η ΑΕΛ.

Ασφαλώς και το πρωτάθλημα έχει δρόμο, και τίποτα δεν έχει κριθεί, πλην όμως ο ΠΑΣ θα πρέπει να βρει λύσεις όταν έχει να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες.

Δεν το πλήρωσε στην Κατερίνη, όμως με Παναχαϊκή στο Κύπελλο και με τη Νίκη Βόλου, δεν τα κατάφερε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε μπλοκαρισμένος με τη διάταξη που επέλεξε ο Ρενέ Πομς στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Τσέλιου, μην μπορώντας να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Νίκης Βόλου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ακολούθησε το ίδιο μοτίβο και παραλίγο να κλέψει τη νίκη όταν ο Δούμας είχε κάθετο δοκάρι στο 91ο, με κοντινό πλασέ.

Άκαρπη υπεροχή και δοκάρι στο 90’

Ο αγώνας είχε ορισμένες καλές στιγμές, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 2’ από σέντρα του Σόρια και κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Λούπα, ο οποίος σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 11’ μια ωραία κομπίνα του Χάινριχ κατέληξε σε παράλληλη πάσα, την οποία απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Νίκης Βόλου. Στο 14’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Σομποτζίνσκι στο πρώτο δοκάρι βρήκε τον Δούμα, αλλά η δική του κεφαλιά πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 35’, οι Σόρια και Λούπα συνδυάστηκαν άψογα, αλλά η μπαλιά του Σόρια στο ύψος του πέναλτι δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη να σουτάρει. Τρία λεπτά αργότερα, ο Δούμτσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίμα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με πολλές φάσεις, αλλά καμία δεν καρποφόρησε. Στο 48’, σέντρα του Μπακαδήμα κατέληξε στα χέρια του Τσέλιου, ενώ ευκαιρίες στο 50’, 51’ και 61’ δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία, με τον τερματοφύλακα να επεμβαίνει καθοριστικά. Στο 66’, ο Χάινριχ πέρασε ανάμεσα από την άμυνα, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 72’, ο Ρίντερ τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά επέστρεψε σύντομα στο παιχνίδι. Στο 82’, ο Λέο εισχώρησε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά και αυτή η προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 90’, όταν ο Λέο έδωσε στον Δούμα, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσέλιο, αλλά το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για το γκολ.

Διαιτητής: Γεώργιος-Ραφαήλ Δρακίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας) - Ιωάννης Φακάνας (Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης)

Παρατηρητής: Νικόλαος Κουλιάς (Κέρκυρας)

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Μπακαδήμας, Λούπας (46’ Αθανασίου Β.), Σόρια, Ρίντερ (84’ Νικολιάς), Σομποτσίνσκι, Δούμας, Τζίνο, Χάινριχ, Σέποβιτς, Μάντζης (67’ Λεό).

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Ματάους, Προδρομίτης, Σίλβα, Κάρλος (55’ Λίταινας), Σελιμάι (46’ Σαμποβάλοφ), Βάσκο, Δούμτσης (84’ Τσιλιγγίρης), Αρίας (73’ Σπυρίδης), Βερνάρδος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σελιμάι, Λίταινας, Αρίας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:

  • - Καμιά πενηνταριά φίλαθλοι της Νίκης Βόλου βρέθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «Ζωσιμάδες».

Νικολέτα Παπαδοπούλου