Πομς: "Περιμέναμε ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι" (video)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 06-10-2024

Πομς: "Περιμέναμε ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι" (video) TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα δύσκολο και κλειστό αγώνα, περίμενε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ρενέ Πομς.

Ο Αυστριακός προπονητής τόνισε ότι περίμενε τη Νίκη Βόλου να έχει ένα δυνατό σύνολο, και στάθηκε στο δοκάρι του Δούμα στο 91ο.

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς κι έναν σκληρό αντίπαλο. Η Νίκη Βόλου είναι καλή ομάδα. Με επιθετική άμυνα που ήρθε αμυνθεί και να παίξει στις αντεπιθέσεις και στο τέλος πέτυχε, γιατί πήρε τον βαθμό. Στο τέλος είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι για να σκοράρουμε, που σε όλο το ματς πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν μια τέτοια στιγμή. Το 1-0 θα ήταν αρκετό σήμερα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αλλά δυστυχώς το σουτ ήταν στο δοκάρι όχι στα δίχτυα και χάσαμε δύο βαθμούς».

Για τον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού του ΠΑΣ μέχρι να μπει ο Νικολιάς:

«Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα αμυνθεί με 11 παίκτες και θα περιμένει να κάνουμε κάποια λάθη για να βγει στην κόντρα επίθεση. Για μας πρωτίστως ήταν πολύ σημαντικό να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Το δεύτερο ήταν ότι να κάνουμε πολλές σέντρες και ενέργειες στην περιοχή του αντιπάλου. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή, αλλά οι σέντρες μας ήταν άλλες πολύ ψηλές, άλλες πολύ βαθιές. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αλλά προετοιμαστήκαμε για να κάνουμε έστω μία ευκαιρία να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλάζαμε πλευρές, είχαμε κάποιες καλές ενέργειες από τα κόρνερ, αλλά ήταν ένα κλειστό ματς. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς, θα ήταν διαφορετικό και θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Όσο μένει το 0-0 είναι δύσκολο να παίξεις γιατί οι αντίπαλοι συνεχίζουν να αμύνονται με 7-8 παίκτες στη μεγάλη περιοχή. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε και να πάμε για το επόμενο ματς.
Σε τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, μπορεί και να χάσεις στο τέλος με μία αντεπίθεση, ένα κόρνερ ή ένα σουτ. Το θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ.
Ξέρω ότι πολύς κόσμος απογοητεύτηκε, κι εγώ μαζί τους, αλλά έχουμε μακριά σεζόν μπροστά μας. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην νοοτροπία μας. Δεν είμαστε οι καλύτεροι όταν κερδίζουμε και οι λούζερς όταν χάνουμε. Είναι σημαντικό να είμαστε σταθεροί, λοιπόν, το τεχνικό τιμ είναι, οι παίκτες είναι, αλλά πρέπει να είναι και όποιος είναι γύρω από την ομάδα και να μην τα βλέπει όλα μαύρα όταν δεν παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο.