Από τη στιγμή που το βλέπει ο Πομς... θα το διορθώσει!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 07-10-2024

Από τη στιγμή που το βλέπει ο Πομς... θα το διορθώσει! TAGS: #Super League 2 #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή της Super League 2, αλλά "πέταξε" δύο βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. 

Οι κυανόλευκοι φάνηκαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες, ενώ το δοκάρι του Σέποβιτς στο 91ο ήταν μία μοναδική ευκαιρία να "έκλεβε" τη νίκη σε έναν αγώνα που με βάση την απόδοση δεν άξιζε κάτι παραπάνω.

Ο Ρενέ Πομς, με τις δηλώσεις που κάνει μετά τους αγώνες, δείχνει ότι έχει καταλάβει τι έχει να αντιμετωπίσει φέτος ο ΠΑΣ στην πλειοψηφία των αγώνων του στην κατηγορία.

Από τη στιγμή που τον αντιμετωπίζουν ως ένα από τα φαβορί, μαζί με τη Λάρισα και τον Ηρακλή, οι αντίπαλες ομάδες θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένες απέναντι του. Θα είναι κλειστά ματς με μαζικές άμυνες. 

Έτσι ο Αυστριακός προπονητής θα πρέπει να βρει τον τρόπο να διασπάει τις πολυπρόσωπες άμυνες. Και από τη στιγμή που το έχει αντιληφθεί, είναι δεδομένο ότι θα βρει τον τρόπο να το λύσει!

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και ως τα play off πολλά δεδομένα μπορούν να αλλάξουν.

ΥΓ: Το χειροκρότημα των φιλάθλων, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν πήρε το ζητούμενο την Κυριακή, είναι αυτό που θα τους δώσει περισσότερη δύναμη και πείσμα!  

Κώστας Γεωργιάδης