H πρώτη σέντρα της χρονιάς

SUPER LEAGUE | 17-08-2024

H πρώτη σέντρα της χρονιάς TAGS: #Super League

Στις 17 Αυγούστου 2024, έχει οριστεί η πρώτη σέντρα της χρονιάς.

Το 2013-14 είχε γίνει και πάλι η έναρξη στις 17 Αυγούστου και τότε είχε δημιουργηθεί το ρεκόρ, το οποίο θα ισοφαρίσει το νέο πρωτάθλημα. Εκείνο το Σάββατο του Αυγούστου είχαν διεξαχθεί τρία παιχνίδια, Ατρόμητος – Εργοτέλης 2-2, Πλατανιάς – Βέροια 2-2, ΠΑΟΚ – Ξάνθη 3-0. Ο Δικέφαλος είναι η μόνη ομάδα που θα βρεθεί και πάλι στη σέντρα με την έναρξη, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Βόλος – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός.

Ακόμη ένα παιχνίδι των αριθμών είναι και η ...αντίστροφη μέτρηση του Αυγούστου, αφού η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου, η σεζόν 2023-24 ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου και το φετινό πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου.

Στη μάχη με τους μήνες, ο Αύγουστος συνεχίζει να μειώνει την απόσταση από τον Σεπτέμβριο, αφού αυτή είναι 23η διοργάνωση που αρχίζει Αύγουστο, ενώ ο Σεπτέμβρης έχει 37. Υπάρχουν πέντε πρεμιέρες το μήνα Οκτώβριο και μια έγινε τον Νοέμβριο.

Η ημερομηνία με τις περισσότερες πρεμιέρες είναι η 6η Σεπτεμβρίου, με πέντε διοργανώσεις να έχουν ξεκινήσει εκείνη την ημέρα. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στον Αύγουστο που έγινε πρεμιέρα, ενώ οι 37 του Σεπτεμβρίου έχουν γίνει σε 19 διαφορετικές ημέρες και τον Οκτώβριο ήταν πέντε, σε πέντε διαφορετικές ημέρες.