«Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς φακέλους της sportradar και με τηλεοπτικό πάροχο η SL2»

SUPER LEAGUE 2 | 12-09-2024

«Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς φακέλους της sportradar και με τηλεοπτικό πάροχο η SL2» TAGS: #Super League 2

Για το πρωτάθλημα της Super League 2, και αν υπάρχει συμφωνία για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος της Λίγκας, Πέτρος Μαρτσούκος.  

Υπογράμμισε ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς φακέλους με ύποπτα ματς, και ο ΣΚΑΙ θα είναι πιθανότατα ο τηλεοπτικός πάροχος. 

Για το φετινό πρωτάθλημα και τα τηλεοπτικά ανέφερε τα εξής:

«Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς φακέλους από τη sportradar, με 50-50 διαιτησίες και με αρκετό κόσμο στα γήπεδα. Οι πρόεδροι έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Θα υπάρχει τηλεοπτικός πάροχος και κατά πάσα πιθανότητα να κλείσουμε με τον ΣΚΑΙ. Έχει σχεδόν κλείσει η συμφωνία και αναμένεται οι ομάδες να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Μέχρι πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε τηλεοπτικός πάροχος. Έχουμε βγει στην ελεύθερη αγορά τα τελευταία δυο χρόνια και μας χτύπησε την πόρτα ο ΣΚΑΙ. Αυτό είναι κάτι τιμητικό και το πέτυχαν οι ομάδες χωρίς να εισπράξουν χρήματα από τη φορολογία στοιχήματος και από τα τηλεοπτικά, τα οποία μειώθηκαν. Ήταν μια αδικία του Αυγενάκη που σε μια νύχτα τιμωρητικά και για τις δικές του αντιπαλότητες από το 17% έδωσε το 4%. Ο Βρούτσης τον διαδέχθηκε και μας βοήθησε και σιγά σιγα αυξάνεται το ποσοστό.

Προσπαθούμε, επίσης, να φύγει ο κόφτης από τους παίκτες του στοιχήματος. Ήταν το όριο γύρω στα 300 ευρώ αν ήθελε κάποιος να παίξει. Κάνοντας μια επιτυχημένη χρονιά όλοι κατάλαβαν ότι κάναμε αρκετά βήματα μπροστά και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα φύγει αυτός ο κόφτης και κατά συνέπεια θα αυξηθούν τα έσοδα».

Ο πρόεδρος της Super League 2, αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις με κεντρικό χορηγό και ότι μάλλον θα κλείσει το θέμα αυτό την επόμενη βδομάδα.