Διακοπές ρεύματος και νερού σε χωριά του Δήμου Ζίτσας

ΤΟΠΙΚΗ | 24-04-2024

Διακοπές ρεύματος και νερού σε χωριά του Δήμου Ζίτσας

Διακοπές ρεύματος και νερού θα σημειωθούν την Πέμπτη 25 Απριλίου σε χωριά του Δήμου Ζίτσας.

Συγκεκριμένα

Διακοπή ρεύματος από τις εννιάμισι το πρωί ως τις εντεκάμισι θα σημειωθεί σε Χρυσόρραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, πτηνοτροφεία και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Επίσης διακοπή ρεύματος από τις δέκα και μισή ως τη μιάμιση θα σημειωθεί στον οικισμό Καρυές- Μεταμόρφωση, στο πτηνοτροφείο Λάμπρου και στο αντλιοστάσιο του ΣΥΔΛΙ.

Από τη διακοπή του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ στο Νεοχώρι, με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης τις ώρες που ανακοινώθηκαν από 09:30 π.μ έως 11:30 μ.μ και κατά συνέπεια διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στους οικισμούςΝεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας καθώς και (αντλιοστάσια) Βατατάδες και Λιγοψά.

Από τη διακοπή του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στο αντλιοστάσιο του ΣΥΔΛΙ στη Μεταμόρφωση, με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης τις ώρες που ανακοινώθηκαν από 10:30 π.μ έως 13:30 μ.μ και κατά συνέπεια διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στον οικισμό Μεταμόρφωσης.