Στο κρατητήριο ο δημοσιογράφος - Αναζητείται ο υιός του Περιφερειάρχη

ΤΟΠΙΚΗ | 01-10-2024

Στο κρατητήριο ο δημοσιογράφος - Αναζητείται ο υιός του Περιφερειάρχη

Στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου, εκεί που συνήθως «φιλοξενούνται» ποινικοί, οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Καλτσής μετά την κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας έκρινε σκόπιμο να τον οδηγήσει στο κρατητήριο ως κοινό κακοποιό ενώ θα μπορούσε να παραμείνει σε κάποιον άλλο χώρο του Μεγάρου αφού έτσι κρίθηκε σκόπιμο.

Ο Κώστας Καλτσής συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε το μεσημέρι ο γιος του Περιφερειάρχη Ηπείρου για καταπάτηση ξένης περιουσίας, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, διατάραξη οικιακής ειρήνης και άλλα.

Το πρωί ο ίδιος και ένας δημοσιογράφος από την Αθήνα είχαν βρεθεί στην περιοχή της Κρύας όπου υπάρχουν κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειας Καχριμάνη.

Ο Κώστας Καλτσής σημειώνει ότι ο ίδιος δεν κατέβηκε καν από το αυτοκίνητο ενώ ο άλλος δημοσιογράφος κατήλθε, συνομίλησε για ελάχιστα λεπτά με εργαζόμενο στην μονάδα και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Μετά από όλα αυτά ο Κώστας Καλτσής προχώρησε σε μήνυση εναντίον του γιου του Περιφερειάρχη για ψευδή καταμήνυση και πλέον αυτός αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: epiruspost.gr