Θύελλα Ελεούσας-Π.Α.Σ. Ανέζα 5-1: Φουριόζα η Θύελλα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 28-04-2024

Θύελλα Ελεούσας-Π.Α.Σ. Ανέζα 5-1: Φουριόζα η Θύελλα! TAGS: #Θύελλα Ελεούσας #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με το δεξί και μάλιστα με ευρεία νίκη ξεκίνησε τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική η Θύελλα Ελεούσας που επικράτησε με 5-1 του πρωταθλητή Άρτας Π.Α.Σ. Ανέζα με 5-1 στα πλαίσια της 1η  αγωνιστικής του 3ου  ομίλου!

Οι παίκτες του Ανέστη Ζώη μπήκαν δυναμικά και εκτός από την φάση του γκολ για τους πρωταθλητές Άρτας, δεν απειλήθηκαν σε κανένα άλλο σημείο.  Μόλις στο 2΄ ο Βελτσίστας έχοντας την μπάλα δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 6΄μετά από κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μουχάνη που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ! Στο 10΄ η Ανέζα αιφνιδίασε την Θύελλα Ελεούσας όταν ο Χριστογιάννης εκτέλεσε φάουλ , ο Ρούμπος την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Αρχοντάκη για το 0-1. Στο 16΄ ο Παπαρούνας δυνατό σουτ, ο Μπακοχρήστος έδιωξε και στην επαναφορά ο Μουχάνης με πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 21΄ ο Παπαρούνας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ρόσιο με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Νάσιος το εκτέλεσε κάνοντας το 1-1. Στο 26΄ ήρθε «τούμπα» το ματς, όταν ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Νάσιος με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στο 28΄ ανατράπηκε ο Βελτσίστας από τον Μπακοχρήστο με τον διαιτητή να δίνει κάρτα για «θέατρο». Στο 30΄ ο Τσάγκας έβγαλε ωραία κάθετη στον Μουχάνη εκείνος περνάει και τον τερματοφύλακα και με πλασέ κάνει το 3-1. Στο 33΄ ένα σουτ του Νούγια η μπάλα καταλήγει άουτ, ενώ στο 34΄ ο Νίκαρης ανέτρεψε τον Παπαρούνα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Νάσιος το εκτέλεσε με τον Μπακοχρήστο να διώχνει σωτήρια το τέταρτο γκολ! Στο 40΄ο Μπουκουβαλάς εκτέλεσε φάουλ ο Νούγιας έκανε το πλασέ με τον Μπακοχρήστο να διώχνει, ενώ στο 45΄ ο Νούγιας έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Βελτσίστας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα!
Η Θύελλα μπήκε δυναμικά και στην επανάληψη παρ΄ όλο το υπέρ της σκορ και πέτυχε δύο ακόμα τέρματα! Στο 46΄ σέντρα του Νάσιου κεφαλιά Βελτσίστα, έδιωξε ο Μπακοχρήστος, ενώ στο 49΄ ο Νάσιος έκανε το σουτ με τον Μιχάλη να διώχνει σε κόρνερ! Στο 53΄ σουτ του Βελτσίστα η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 56΄ πάλι ο Βελτσίστας με διαγώνιο στο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα! Στο 61΄ ήρθε ακόμα ένα γκολ όταν  ο Μαρμούτας έκανε την πάσα στον Νούγια, εκείνος το διαγώνιο σουτ και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1! Στο 64΄ ο Τσουμάνης έκανε το σουτ με τον Μπακοχρήστο να διώχνει, ενώ στο 68΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Βελτσίστας κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 73΄ μπήκε «το κερασάκι στην τούρτα» όταν μετά από ωραία μπαλιά στην περιοχή ο Κεφάλας έκανε ωραίο πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Τέλος στο 86΄ το σουτ του Γεωλδάση μπλόκαρε ο Μπακοχρήστος!

Διαιτησία: Ασλανίδης (Κουτσικανίδης, Τσικλητήρα) Ε.Π.Σ. Πιερίας

Θύελλα Ελεούσας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας (69΄ Κεφάλας), Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλάτος, Μουχάνης, Παπαροιύνας (76΄ Γεωλδάσης), Τσάγκας (69΄ Πασχάλης), Βελτσίστας (76΄ Παληοχώρης), Νούγιας (69΄ Παπαρούνας), Τσουμάνης

Π.Α.Σ. Ανέζα: Μπακοχρήστος, Παπανίκου, Πλακιάς, Ρόσιος, Χριστογιάννης, Νίκαρης , Μιχάλης (85΄ Θεμελής), Τσαμπάς (46΄Πάυλου), Χουλιαράς (46΄ Μιτσαρας), Ζώης (79΄ Καραμέτσιος), Ρούμπος

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ