ΑΕ Γραμμοχωρίων-Θύελλα Ελεούσας 2-3: Θύελλα… ανατροπής!!!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 26-05-2024

ΑΕ Γραμμοχωρίων-Θύελλα Ελεούσας 2-3: Θύελλα… ανατροπής!!! TAGS: #Θύελλα Ελεούσας #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Θύελλα Ελεούσας για την 6η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στην Καστοριά επι της ΑΕ Γραμμοχωρίων με 2-3 και μια αγωνιστική πριν τη λήξη των μπαράζ παραμένει στη 2η θέση με 11 βαθμούς.

Σίγουρα με νίκη την τελευταία αγωνιστική επι της αδιάφορης Αναγέννησης Περιβολιού ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ίσως και με άλλο αποτέλεσμα.

Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο, με την αδιάφορη ,ωστοσο, ΑΕ Γραμμοχωρίων να παίζει πολύ δυνατά, να προηγείται δυο φορές και να καταλήγει με υπέρ της σκορ 2-1 στο ημίχρονο. Μόλις στο 2’  οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Νάξο, ενώ στο 5’ ένα σου του Νουγια έφτασε στην εστία , αλλά μπλόκαρε ο Κουτσικανίδης! Στο 9’ ο Νουγιας έκανε τη σέντρα, ο Βελτσιστας έκανε κεφάλια-Πάσα στον Τσαγκα, ο οποίος δεν έβαλε σωστά το πόδι για να στείλει την μπαλα στα δίχτυα, ενώ στο 22’ ήρθε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους όταν ο Νακος δέχθηκε την μπαλα μέσα στην περιοχή, έκανε ωραίο ελιγμό και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0! Στο 25’ απειλήθηκαν λίγα επεισόδια μεταξύ παικτών των δυο ομάδων για ένα φάουλ και στο 29’ ευκαιρία για την Ελεούσα με τον Μπουκουβάλα να εκτελεί κόρνερ, οι αμυντικοί μα διώχνουν , η μπαλα να φτάνει στον Μαλατος, εκείνος να κάνει το σουτ με τον Κουτσικανίδης να μπλοκάρει! Στο 32’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Θύελλα μετά από χέρι του Σιμου σε σουτ του Μουχανη, ενώ στο 35’ ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από σέντρα του Πασχαλη από αριστερά, ο Νουγιας με σουτ έκανε το 1-1! Στο 38’ ο Παπαρούνας πάσαρε στον Νασιο εκείνος έκανε το σου, η μπαλα χτύπησε στο δοκάρι, έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων και στην επαναφορά η μπαλα πήγε σε γιαννιωτικα πόδια, έγινε η σέντρα , η μπαλα έφτασε στον Νουγια αλλά εκείνος με ανάποδο ψαλίδι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσικανιδη! Στην τελευταία στιγμή του ημιχρόνου, η ΑΕ Γραμμοχωρίων κατάφερε να προηγηθεί ξανά όταν μετά από φάουλ η μπαλα έφτασε στον Βασιλειάδα στο δεξί δοκάρι του Κοτικα, εκείνος έκανε την πάσα στον Μηλιός και ο τελευταίος από κοντά έκανε το 2-1!

Στην επανάληψη το γήπεδο είχε… κατηφόρα με την Θύελλα να είναι ανώτερη και να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ! Η Θύελλα απείλησε στο 48’ με τον Μουχανη να έχει δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαλατος να στέλνει την μπαλα στα δίχτυα αλλά να υποδεικνύεται ως οφσάιντ! Στο 51’ ο Μαρμουτας εκτέλεσε φάουλ ο Νασιος έκανε ψιλοκρεμαστη κεφάλια η μπαλα πήγε δίπλα από το δοκάρι, κυνήγησε ο Μαλατος αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ , ενώ στο 58’ σουτ του Τσαγκα μπλόκαρε ο Κουτσικανιδης! Στο 59’ η μοναδική στιγμή για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος με τον Μηλιο να κάνει το πλασέ αλλά να διώχνει ο Κοτικας, ενώ στο 60’ ήρθε η δεύτερη ισοφάριση όταν, ο Πασχαλης εκτέλεσε κόρνερ , ο Νασιος έκανε την κεφάλια, έδιωξε ο Κουτσικανιδης και στην επαναφορά ο Βελτσιστας από κοντά έκανε το 2-2! Στο 68’  σέντρα του Μαρμουτα, η μπαλα έφτασε στον Τσαγκα εκείνος έκανε την πάσα αλλά ο Παπαρούνας δεν έβαλε το πόδι σωστά και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 74’ ήρθε το νικητήριο γκολ όταν ο Μπουκουβαλας εκτέλεσε φάουλ με τον Νασιο να κάνει υπέροχη κεφάλια με την μπαλα να καταληγει στο « Γ» της αντίπαλης εστίας για το 2-3! Στις καθυστερήσεις η ΑΕ Γραμμοχωρίων ο Τσετιροκλής προσπαθησε να απειλήσει με μακρινό φάουλ που μπλόκαρε ο Κοτικας. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε του παίκτες της Θύελλας να πανηγυρίζουν και να θέλουν νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσουν την άνοδο

Διαιτησία: Χατζηβασιλείου ( Κωνσταντινιδης, Γιατσιδης) ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΕ Γραμμοχωρίων: Κουτσικανιδης, άκυρου, Παπαδήμος (46’ Πετροπουλος), Σιμος, Ντουκας Σ., Βελενης, Νακος, Βασιλειάδης ( 78’ Τσετιροκλής), Μηλιος, Ντουκας Ν., Σταμουλης (75’ Τσιουνης)

Θύελλα Ελεούσας: Κοτικας, Μαρμουτας, Μπουκουβαλας, Νασιος, Μαλλατος, Μουχανης, Παπαρούνας Σ., Πασχαλης , Τσαγκας (89’ Κεφαλας), Νουγιας ( 90+3’ Τζιμας), Βελτσιστας (78’ Γεωλδασης)

Αποστολή: Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ