Θύελλα Ελεούσας-Αναγέννηση Περιβολίου 5-0: Πανηγυρικά στη Γ' Εθνική η Θύελλα!

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 02-06-2024

Θύελλα Ελεούσας-Αναγέννηση Περιβολίου 5-0: Πανηγυρικά στη Γ' Εθνική η Θύελλα! TAGS: #Θύελλα Ελεούσας #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Η Θύελλα Ελεούσας έγραψε την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας της! Είναι πλέον στη Γ΄ Εθνική μετά και την νίκη της επί της Αναγέννησης Περιβολίου με 5-0 για την 7η  και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου των μπαράζ των πρωταθλητών των Ε.Π.Σ., κατακτώντας την 1η  θέση του ομίλου με 14 βαθμούς!

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και απλά άπαντες περίμεναν να κάνει η Θύελλα το καθήκον της. Το έκανε και πανηγύρισαν! Ωραία ατμόσφαιρά, πανηγυρικό κλίμα, σαμπάνιες, μεγάφωνα, ό,τι αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση. Όλοι ήταν συγκινημένη για μία χρονιά, που η Θύελλα έπειτα από σκληρή δουλειά και πλάνο χρόνων, έκανε πράξη το όραμα! Ο κόσμος ήταν εκεί στο ιστορικό ραντεβού και πλέον περιμένει να δει την ομάδα του στην Γ΄ Εθνική , με την Θύελλα να γράφει μια «λαμπρή» σελίδα στην ιστορία της!
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αναγέννηση Περιβολίου, ταξίδεψε μόλις με 11 παίκτες στην αποστολή της για το τυπικό της υπόθεσης. Η Θύελλα ήταν ενεργητική στην επίθεση από την αρχή και μόλις στο 3΄ απείλησε με τον Πασχάλη να εκτελεί κόρνερ, ο Παπαρούνας να κάνει την κεφαλιά, αλλά να διώχνει ο Σαμοίλης, ενώ στο 12΄ ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Νούγιας έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Τσουμάνη με τον τελευταίο να κάνει την προβολή και η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Στο 25΄ ένα μακρινό σουτ του Μπουκουβάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 27΄ σέντρα-σουτ του Νούγια μπλόκαρε ο Σαμοίλης! Στο 31΄μετά από σέντρα του Παπαρούνα , ο Νούγιας έκανε το «σκαστό» σουτ με τον Σαμοίλη να μπλοκάρει, και στο 33΄ ο Μαρμούτας έκανε την σέντρα , ο Βελτσίστας την κεφαλιά, με τον Σαμοίλη πάλι να δηλώνει «παρών». Στο 38΄  ήρθε το γκολ όταν ο Θηραίος ανέτρεψε στην περιοχή τον Νάσιο με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο «παθών» το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0 και «λύνοντας» τα πόδια των συμπαικτών του! Στο 45΄ σέντρα σουτ του Καρβάλιο δεν ανησύχησε τον Αρχοντάκη, ενώ στι καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ένα σουτ του Νάσιου μπλόκαρε ο Σαμοίλης!
Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε με σκοπό… να τελειώσει το παιχνίδι και στο 47΄ ο Παπαρούνας δέχθηκε την μπάλα, έκανε το πλασέ, ο Σαμοίλης δεν μπόρεσε να διώξει πέρασε κάτω από το κορμί του με τον Παπαρούνα με νέο πλασέ να κάνει το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νούγιας πάσαρε στον Βελτσίστα, εκείνος απέναντι από τον Σαμοίλη έκανε το πλασέ για το 3-0! Στο 52΄ μετά από σέντρα του Μαρμούτα, ο Νάσιος προσπάθησε το πλασε, η μπάλα έφτασε στον Βελτσίστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή χάνοντας την ευκαιρία, ενώ στο 58΄ ο Νάσιος πάσαρε στον Παπαρούνα, εκείνος δεξιά στον Νούγια, ο οποίος έκανε το σουτ διαμορφώνοντας το 4-0! Στο 62΄ μακρινό σουτ του Κυπτίου, έφυγε άουτ, ενώ στο 68΄ σουτ του Βελτσίστα μπλόκαρε ο Σαμοίλης! Στο 72΄ ένα σουτ του Μιτσούλη, μπλόκαρε ο Αρχοντάκης, ενώ στο 73΄ ένα σουτ του Γεωλδάση πέρασε άουτ. Στο 76΄ η Θύελλα κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μαρμούτα από τον Τάσση. Ο Βαγγελής το εκτέλεσε ο Σαμοίλης έδιωξε και στην συνέχεια της φάσης, ο Γεωλδασης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , αλλά υποδίχθηκε ως οφσάιντ. Στο 80΄ένα σουτ του Μαρμούτα έδιωξε ο Σαμοίλης ενώ στο 83΄»έκλεισε» το σκορ όταν ο Βαγγελής έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κεφάλας από κοντα διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Το σφύριγμα της λήξης έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς με κάθε τρόπο!

Διαιτησία: Ρηγόπουλος (Γκόγκος, Μητρόπουλος) Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Θύελλα Ελεούσας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλλάτος, Μουχάνης (21΄ λ. τρ. Βελτσίστας), Παπαρούνας Σ., Πασχάλης (69΄ Βαγγελής) Τσάγκας (62΄ Κεφάλας), Νούγιας (62΄ Γεωλδάσης), Τσουμάνης (62΄ Παλαιοχώρης).

Αναγέννηση Περιβολίου: Σαμοϊλης, Στέρεφ, Τάσσης, Κατελούζος, Βούλγαρης, Κυπτίου, Μιτσούλης, Θηραίος, ,Μίαρης, Τσεβανέδης, Καρβάλιο.

Μιχάλης Τσάγκας

Φωτορεπορταζ