Θύελλα Ελεούσας: Αφήνει την προεδρική καρέκλα ο Γιάννης Τασιούλας

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 25-06-2024

Θύελλα Ελεούσας: Αφήνει την προεδρική καρέκλα ο Γιάννης Τασιούλας TAGS: #Θύελλα Ελεούσας #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με ανάρτηση του στα social media, ο Γιάννης Τασιούλας, υπογράμμισε ότι δεν θα διεκδικήσει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της Θύελλας Ελεούσας, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης για τον μηδενισμό που στέρησε την άνοδο στη Γ' Εθνική.  

Όταν ο ενθουσιασμός μετατρέπεται σε απογοητεύση...όταν η χαρά γίνεται πικρία...όταν η υπερηφάνεια κατακρημνίζεται εν μία νυκτί...τα λόγια του επικεφαλής δεν μπορούν να είναι πολλά…
Η άνοδος που κερδήθηκε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο σε αυτούς, δυστυχώς χάθηκε οριστικά.Θα μπορούσα να πω ότι χάθηκε από...”χαρτοπόλεμο” αντιπάλων χωρίς έννομο συμφέρον, “fair play”(!) χαμένων πέναλτι,”φιλίες” γειτόνων και μη, “καλοθελητές”,ελλιπή ενημέρωση,ασάφεια του νόμου κ.α....Το λάθος όμως βαραίνει εν τέλει αποκλειστικά εμάς. Σ’ένα Δ.Σ. που υπάρχει καταμερισμός εργασιών σαφώς υπάρχει και καταμερισμός ευθυνών. Δεν θα αποδώσω όμως εγώ ευθύνες για ένα συνολικό λάθος.Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, αφού θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαι εκείνος που θα έπρεπε να έχει προλάβει την κατάσταση. Άλλωστε η νίκη έχει πολλούς πατεράδες εν αντιθέσει με την ήττα που είθισται να έχει μόνο έναν.Οφείλω να ζητήσω προσωπική και δημόσια συγγνώμη,από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλαν και την απόλυτη επιτυχία που δεν διαγράφεται καθώς και από όλους όσους στάθηκαν τόσο κοντά στην ομάδα φέτος,φιλάθλους και φίλους,συντοπίτες και μη.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλο αυτο το εγχείρημα. Δεν θα τους αναφέρω ονομαστικά,ξέρουν εκείνοι ποιοί είναι.Μετά απο 4 χρόνια θητείας και παρά τον πόλεμο που δέχτηκα τους τελευταίους μήνες είτε εκ των έσω έιτε εκ των έξω(ξέρουν αυτοί) και ενώ η ομάδα μεγαλουργούσε ο εύκολος δρόμος, θα ήταν η παραίτηση.Επειδή όμως ουδέποτε υπήρξα φυγόπονος ούτε ευθυνόφοβος,η απόφασή μου ήταν να ολοκληρώσω την θητεία μου ώστε να διαφυλάξω το ότι ο σύλλογος θα διεκπεραιώσει όποια οικονομική υποχρέωση εκκρεμεί.Τα τελευταία 2,5 χρόνια μ' αυτό το Δ.Σ.,”καθαρίσαμε” την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και την οδηγήσαμε στην φυσικη της θέση άρα έχουμε και την ηθική υποχρέωση να την παραδώσουμε καθαρή.Μέτα από 4 χρόνια λοιπόν που υπηρέτησα την ομάδα που λάτρευα και λατρεύω,ένας κύκλος κλείνει.Με τις χαρές να είναι για μένα περισσότερες από τις λύπες.Με αίσθημα ευθύνης και για λόγους ευθιξίας,δεν θα διεκδικήσω κάποιο αξίωμα στις επερχόμενες εκλογές.Εύχομαι στον επόμενο πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. να συνεχίσει με το ίδιο πάθος το ήδη δρομολογημένο έργο.Θα είμαι δίπλα σε όποιον λειτουργήσει με όραμα και πλάνο για το καλό της Θύελλας.Θα μπω όμως απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να αποδομήσει την ομάδα και να την επιστρέψει σε πέτρινα χρόνια.Εγώ,έτσι κι αλλιώς..
”Μ’ενα όνειρο ζω...τη Θυελλάρα μου στη Γ’ να τη δω”
Είς το επανιδείν...