Θύελλα Ελεούσας: Χωρίς απόφαση η Γ.Σ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ | 25-07-2024

Θύελλα Ελεούσας: Χωρίς απόφαση η Γ.Σ. TAGS: #Θύελλα Ελεούσας #Γ' Εθνική #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

«Άκαρπη» κατέληξε η Γ.Σ. της Θύελλα Ελεούσας, που διεξήχθη στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου, σχετικά με το αν ή όχι θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική ως επιλαχούσα.

Η διοίκηση της Θύελλας δέχθηκε την πρόσκληση από την Ε.Π.Ο. σήμερα περίπου στις 16:30 και έτσι συγκλήθηκε η Γ.Σ. για να αποφασίσει. Την απόφαση θα έπαιρναν τα 53 μέλη που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα, ωστόσο δεν βρέθηκαν όλοι στην αίθουσα, ενώ παρόντες ήταν και κάποιοι φίλαθλοι.
Συζητήθηκε τόσο το οικονομικό «κομμάτι», με την νέα διοίκηση και τον πρόεδρο Βασίλη Ράρρα να έχει προυπολογίσει την νέα σεζόν στην Α΄ ερασιτεχνική, να εκθέτει τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες όσον αφορά τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική και πρότεινε ότι σε περίπτωση που παρθεί τέτοια απόφαση, να απευθύνει κάλεσμα να «μεγαλώσει» το Δ.Σ.!
Η απάντηση στην Ε.Π.Ο. πρέπει να δωθεί ως την Δευτέρα 29/07 (ήδη από τις επιλαχούσες ο Α.Ο. Θήβα έχει αποδεχτεί την πρόσκληση) και η διοίκηση, αφού δεν … βγήκε άκρη στην Γ.Σ. επί 2,5 ώρες, να κάνει την διερευνητική της αν μπορεί η όχι να πάρει μέρος στην νέα Γ΄ Εθνική!

Μιχάλης Τσάγκας